Bedrijfsfeesten

Feestzaal voor een bedrijfsfeest in Antwerpen

Bent u op zoek naar een ruime feestzaal voor uw bedrijfsfeest in Antwerpen? Kies dan voor een unieke plek die zorgt voor inspirerende gesprekken. Outfort is een plek midden in de natuur, waar u kunt feesten in stijl. Lees snel verder en ontdek er meer over!

Een feestzaal voor uw bedrijfsfeest op een rustige locatie in Antwerpen

Bij ons vindt u ongetwijfeld de ideale feestzaal voor uw bedrijfsfeest in Antwerpen. Wilt u een uniek bedrijfsuitje plannen met uw personeel of klanten? Of wilt u de verjaardag van het bedrijf of het pensioen van een geliefde werknemer vieren op een buitengewone locatie? Wat de gelegenheid ook is, de (feest)zalen van Outfort hebben wat voor u in petto. Zelfs een gewone vergadering kunnen we een tweede dimensie geven. Wij zorgen er bovendien voor dat u tijdens uw bedrijfsfeest verwend wordt met heerlijke catering en dat u zich kunt focussen op wat echt telt! De ideale feestzaal voor uw event: die vindt u bij ons!

Kies voor een unieke plek voor inspirerende gesprekken

Bent u voor uw bedrijfsfeest nog op zoek naar een unieke feestzaal in Antwerpen? Dan zit u goed bij Outfort. Neem gerust contact met ons op bij interesse of als u meer wilt weten over ons aanbod. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden van onze verschillende zalen. Bel hiervoor naar +32 (0)3/888.41.18 of vul het contactformulier in.

Recensies

  • Lydia G.
    Een leuke plek voor alle soorten feesten.Heel vriendelijk personeel.
    Lydia G.
  • Toon R.
    Top top top top. Alles wat je nodig hebt voor je bedrijfsevent!
    Toon R.

Partners

CONTACTEER ONS

Kom langs en laat je overdonderen
door onze buitengewone locatie.