Catering bedrijfsfeest

Catering bedrijfsfeest

Goede catering mag niet ontbreken wanneer u een personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseert. Want bij een geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten! Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest en bent u nog op zoek naar hoogstaande catering van een gespecialiseerde traiteur? Dan zit u goed bij JÖRD uit Antwerpen. Wij zijn als traiteur gespecialiseerd in de verzorging van de lekkerste catering bij een event, huwelijk, communie of bedrijfsfeest. Zo bent u verzekerd van een feest dat echt in uw thema past. Professionaliteit, originaliteit én gezelligheid: daar staan wij voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De ideale traiteur voor de catering van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest

Als u op zoek bent naar een goede traiteur voor de catering van uw bedrijfsfeest of personeelsfeest, dan zit u goed bij JÖRD uit Antwerpen. Het maakt niet uit wat u in gedachten heeft, wij spelen er graag op in met de juiste cateringservice. Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Zo kiest u bijvoorbeeld voor:

En nog veel meer! Ook wanneer u specifieke wensen of eisen heeft, voldoen wij daar graag aan. Zo houden wij rekening met dieetwensen, allergieën of intoleranties en passen wij als ervaren traiteur de catering van uw personeelsfeest of bedrijfsfeest hierop aan. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden. Waarom zijn wij dé traiteur voor ieder bedrijfsfeest? Omdat wij al uw zorgen uit handen nemen, zodat u gewoon kunt genieten en u nergens aan hoeft te denken. Dat is niet de enige reden. Wij werken bovendien met de beste verse producten die dicht bij huis geteeld worden. Daarnaast werken we samen met bekende namen in ons vakgebied. De gerechten van onze catering die we op uw bedrijfsfeest of personeelsfeest serveren, kenmerken zich door de rijke smaken en fijne structuren, bereid met uitsluitend échte ingrediënten. Schakelt u ons in als traiteur voor uw bedrijfsfeest? Dan bent u verzekerd van een zorgeloos feest met heerlijk eten.

Vraag meteen een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij als traiteur voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent catering voor uw personeelsfeest of bedrijfsfeest? Wij voorzien u graag van meer informatie en een vrijblijvende offerte wanneer u belt naar +32 (0)3/888.41.18. Samen komen wij tot het perfecte feest!