Catering huwelijksfeest

Catering huwelijksfeest

Bent u op zoek naar de beste catering voor uw huwelijksfeest? Dan bent u bij JÖRD uit Antwerpen aan het juiste adres. De mogelijkheden voor catering zijn bij ons als traiteur namelijk zeer uitgebreid. Gaat u binnenkort trouwen en wilt u tijdens deze prachtige dag zorgeloos genieten van heerlijk eten? Wij staan als traiteur voor u klaar met de beste catering voor uw huwelijksfeest!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geniet van heerlijke catering tijdens uw huwelijksfeest

Als professioneel traiteur en cateringbedrijf met een passie voor feesten, verzorgen wij op vakkundige wijze het eten tijdens uw huwelijksdag. Zo kunnen u en uw gasten genieten van de heerlijkste gerechten tijdens uw huwelijksfeest. Krachtige smaken, verse producten en natuurlijk een prachtige presentatie, staan centraal bij ons. Op ons als traiteur kunt u vertrouwen om de catering van uw huwelijksfeest tot een goed einde te brengen! Bij ons kiest u zelf precies wat u wilt. Catering op maat voor een perfect huwelijksfeest: dát is wat wij leveren. De mogelijkheden van onze traiteur voor uw huwelijksfeest zijn zeer uitgebreid. Er is dus zeker voor ieder wat wils.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u weten wat wij als traiteur uit Antwerpen voor de catering van uw huwelijksfeest kunnen betekenen? Of wilt u een beroep op ons doen voor een ander event, zoals een tuinfeest of BBQ? Wij spreken graag met u over de diverse mogelijkheden wanneer u belt naar +32 (0)3/888.41.18. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij verzorgen met veel plezier de catering tijdens uw speciale dag!