Cateringbedrijf

Cateringbedrijf

Als u op zoek bent naar een cateringbedrijf in regio Antwerpen dat u van catering op locatie kan voorzien, dan zit u goed bij JÖRD. Dit cateringbedrijf uit Antwerpen kan u tijdens diverse festiviteiten of gebeurtenissen voorzien van catering op de voor u gewenste locatie. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogwaardige gerechten aan. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hét cateringbedrijf in regio Antwerpen

JÖRD is een cateringbedrijf uit Antwerpen dat aan al uw wensen wil voldoen. Dat is ook de reden waarom we veel mogelijkheden aanbieden voor catering op locatie in Antwerpen en omgeving. Het maakt niet uit of u uw gasten een warm of koud buffet wilt voorschotelen of een uitgebreid driegangenmenu of een barbecue. Met onze catering op locatie in regio Antwerpen, is alles mogelijk. Als ervaren cateringbedrijf uit Antwerpen houden wij in alle gevallen rekening met eventuele dieetwensen, allergieën of intoleranties; ook als wij de catering verzorgen bij u op locatie. Wij zorgen graag voor vervangende gerechten, zodat al uw gasten ten volste genieten van de catering. Onze medewerkers zijn u hierin graag van dienst en geven indien gewenst meer informatie.

Bij ons cateringbedrijf uit Antwerpen kiest u voor een totaalconcept

Onze catering op locatie in Antwerpen of omgeving, biedt niet alleen lekker eten aan, maar ook de lekkerste wijnen die perfect bij de gerechten passen. Daarnaast voorzien wij tijdens onze catering op locatie ook een scala aan bieren en non-alcoholische dranken, zodat er altijd iets is dat aansluit bij de voorkeur van uw gasten. Wij maken met onze catering op locatie uw event, huwelijk of andere speciale gelegenheid helemaal af. Het enige wat u moet doen, is genieten.

Vraag meer informatie over catering op locatie in Antwerpen of omgeving

Wilt u ons cateringbedrijf uit Antwerpen inschakelen voor heerlijke catering op locatie? Wij staan open voor al uw speciale wensen en eisen en helpen graag om uw feest tot een succes te maken. Heeft u vragen over onze catering op locatie in regio Antwerpen of wilt u meer weten over ons bedrijf? Dan kunt u ons contacteren door te bellen naar +32 (0)3/888.41.18.