Feestzaal barbecue

Feestzaal barbecue

Als u op zoek bent naar een prachtige feestzaal en als u een barbecue wilt organiseren, dan moet u maar op één adres zijn. Outfort in Hoboken staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u met uw gasten kunt samenkomen op een unieke locatie in het midden van de natuur. Lees snel verder en kom meer te weten over de mogelijkheden van een feestzaal en BBQ.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor een feestzaal en barbecue zit u goed bij ons

Feestvieren in stijl, dat doe je bij ons. Wij bieden u daarom graag een unieke feestzaal aan en kunnen u bijvoorbeeld voorzien van een heerlijke barbecue of andere catering. Wij luisteren naar uw wensen en gaan met u op zoek naar de ideale locatie voor uw festiviteit. Zo huurt u bij ons bijvoorbeeld een feestzaal met BBQ voor het communiefeestfeest van uw kind of als u van plan bent om gezellig te trouwen in de natuur. Laat ons zeker weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Vraag gerust meer informatie over de feestzaal en BBQ die u voor ogen heeft

Wilt u binnenkort een barbecue organiseren en viert u uw speciale gelegenheid graag in een prachtige feestzaal op een unieke locatie? Neem dan meteen contact op met de medewerkers van Outfort uit Hoboken en vraag om meer informatie. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3/888.41.18 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar en vertellen u alles over de BBQ en feestzaal die u voor ogen heeft. Bekijk online onze galerij om de sfeer al eens op te snuiven.