Outdoor cooking Antwerpen

Outdoor cooking in Antwerpen

JÖRD zorgt voor een lekkere outdoor cooking op uw evenement of feest in Antwerpen. Hierbij genieten al uw gasten van diverse stukken vlees en vis op de barbecue. Dit alles wordt steeds voor u bereid door een professioneel team van cateraars. Begin maar alvast te watertanden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Outdoor cooking in Antwerpen voor een geslaagd event

Heeft u binnenkort een groot bedrijfsfeest, plant u het ultieme trouwfeest of wilt u een gezellig verjaardagsfeest in uw tuin organiseren? Er zijn verschillende gelegenheden waarbij het een leuk idee is om uw gasten te verrassen met outdoor cooking in Antwerpen. Wij komen dan naar uw locatie met een professionele barbecue, waarbij uw gasten de keuze hebben uit verschillende outdoor cooking-gerechten, bijvoorbeeld uit de Scandinavische keuken. Ook aangepaste dranken behoren tot de mogelijkheden.

Kies voor een buffet op maat in uw tuin

Naast een professionele barbecue heeft u ook de keuze om een buffet op maat te laten opstellen. Hierbij zijn er diverse opties mogelijk. Bij een buffet op maat zorgen we er altijd voor dat er voor ieder wat wils is. Heeft u of een van uw gasten bepaalde allergieën? Dan houden we hier graag rekening mee. Wilt u graag van uw volgende feest in Antwerpen een echt home cooking-event maken? Neem dan snel contact op JÖRD uit Antwerpen via +32 (0)3/888.41.18 om uw menu samen te stellen. Heeft u verder nog vragen over ons of over de mogelijkheden? Vul dan gerust het contactformulier in.