Teambuilding

Teambuildingactiviteiten in Antwerpen

Voor spannende teambuildingactiviteiten in Antwerpen zit u goed bij Outfort! Bij Outfort in Antwerpen worden er banden gesmeed tijdens de leukste teambuildingevents. Kom bijvoorbeeld in hogere sferen met familie, vrienden, collega’s op ons touwenparcours. Blijft u liever met beide voeten op de grond? We hebben voor iedereen de perfecte challenge tijdens outdoor teambuilding in Antwerpen. Wilt u na de teambuilding in Antwerpen nog napraten met een hapje en een drankje op een prachtige locatie? Of genieten jullie liever van een uitgebreid diner? Ook dat kan! JÖRD staat dan voor u klaar. Outfort is een plaats waar oude en nieuwe vriendschappen worden gemaakt — of gekraakt ;-) Lees snel verder en ontdek de unieke teambuildingevents die wij aanbieden in Antwerpen.

De leukste teambuildingactiviteiten in Antwerpen

Als u bij ons in Antwerpen aanklopt voor leuke teambuildingactiviteiten, is het belangrijk om als groep samen te werken om de uitdaging tot een goed einde te brengen. Voor uw teambuilding bieden wij op onze locatie in Antwerpen diverse uitdagingen aan, zowel indoor als outdoor. Er zit dus zeker voor ieder wat wils bij. Hieronder leest u meer over onze verschillende teambuildingsevents in Antwerpen.

Lasergame — spectaculair

Tijd: +- 3u
Aantal personen: max. 24
Grotere groepen kunnen opgesplitst en verdeeld worden tussen twee teambuildings. Bv. Lasergame & Touwenparcours.

Lasergamen in een unieke setting? In de historische schietgang van Fort 8 voeren jullie spelenderwijs een strijd op leven en dood. Inleven is de boodschap. Op tijd wegduiken de kunst. Wie blijft er tijdens deze teambuilding op een unieke locatie in Antwerpen als laatste over?

Touwenparcours — actief

Tijd: +- 3u
Aantal personen: max. 15

Bent u op zoek naar een outdoor teambuilding in Antwerpen? Het touwenparcours op het domein van Outfort is een beproefde manier om mensen individueel of in groep tot nieuwe inzichten of ervaringen te laten komen. U verlegt uw grenzen en brengt uzelf letterlijk op een hoger niveau. Veiligheid staat hierbij uiteraard voorop.

Discover the Secrets — spannend

Tijd: +- 3u
Aantal personen: 30 - 120

Het (bedrijfs)diner of feest lijkt te verlopen als gewoonlijk, maar draait plotseling volledig anders uit. Jullie stappen geleidelijk mee in een verhaal vol intriges en een keiharde realiteit. Een avond Cluedo voor gevorderden, maar ook aangenaam voor de kijker op afstand. Dit is een van de spannendste teambuildingevents die wij in Antwerpen aanbieden.

Brialmontspel — wild

Tijd: +- 2,5u
Aantal personen: 30 - 100

Generaal Brialmont laat enkele dagen voor zijn overlijden nog een boodschap na voor het nageslacht. Alleen een waardig team van soldaten - jullie, met een dosis gezond verstand, zal zijn erfenis kunnen bemachtigen. In het Fort, met zijn honderden kamers, schietgangen, verdoken ontluizingskamertjes en cachotten, wordt het een heuse zoektocht om de schat te vinden. Lukt het jullie om tijdens een van de wildste teambuildingactiviteiten die wij in Antwerpen aanbieden, het hoofd koel te houden?

Walkietalkie-spel — tactisch

Tijd: +- 2u
Aantal personen: 15 - 50

Ook voor outdoor teambuilding zit u goed bij ons in Antwerpen. De walkietalkie is een communicatiemiddel zoals een telefoon, maar heeft het zeer belangrijke voordeel dat communicatie met meerdere personen op verschillende plaatsen tegelijkertijd mogelijk is. Iedereen die het wil horen, kan op hetzelfde kanaal meeluisteren of afluisteren wat er gezegd wordt. Jullie vormen twee teams, die elk vier walkietalkies krijgen. Het doel is om een aantal punten in te nemen met behulp van een kaart, en zo 'vier op een rij' te vormen op het terrein. Tijdens dit spel zijn snelle strategiebepaling, gerichte communicatie en overleg essentieel. Wilt u tijdens uw teambuilding meer ontdekken van onze prachtige locatie in Antwerpen? Dat is dit zeker iets voor u!

Recensies

 • Michiel & Siemen
  Beste crew van Outfort,
  Onze grote dag is intussen al een week geleden en nog steeds zitten we op die befaamde roze wolk.
  We waren vanaf het eerste moment verliefd op de locatie en we hebben daar enorm veel complimenten op gekregen.
  De hele avond is gewoon perfect verlopen en we zijn zeer tevreden van de eerste ontmoeting tot het afsluiten in de vroege uurtjes. Kelly, je nam alles zeer professioneel aan en vanaf het eerste moment hadden we een vertrouwd gevoel. Later konden we je ook altijd bereiken om details te bespreken. Ook alle complimenten voor je vader die een geweldige maître is die alles in goede banen leidde. Tot slot uiteraard ook de rest van de crew, stuk voor stuk vriendelijke en enthousiaste kerels.
  Conclusie: gewoon top, top, top!
  Groetjes,
  Michiel & Siemen
 • Lydia G.
  Een leuke plek voor alle soorten feesten.Heel vriendelijk personeel.
  Lydia G.
 • Toon R.
  Top top top top. Alles wat je nodig hebt voor je bedrijfsevent!
  Toon R.
 • Jessyca J.
  Prachtige locatie voor ons huwelijk! Super vlot en vriendelijk contact en dat heeft geresulteerd in een topfeest!
  Jessyca J.
 • Annelies Dillen
  Wij zijn getrouwd in Outfort. Het is een prachtige locatie om te trouwen. Outfort heeft naast een prachtige zaal, ook een mooi terras. Het eten was heel lekker en de bediening was vlot en vriendelijk. Naar de aanloop van ons feest toe werden we heel goed begeleid. Outfort is echt een aanrader!
  Annelies Dillen
parallax background

Geniet van de heerlijke gerechten van JÖRD catering.

Vraag meer informatie over onze teambuildingactiviteiten in Antwerpen

ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)3/888.41.18 of door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u dan graag meer over onze spannende en interactieve teambuildingevents in Antwerpen. Tevens zit u goed bij ons als u op zoek bent naar een ervaren traiteur die u tijdens uw teambuildingactiviteiten in regio Antwerpen van de lekkerste gerechten voorziet.