Traiteur Antwerpen

Traiteur uit Antwerpen

Bent u op zoek naar een traiteur in de omgeving van Antwerpen? Kies dan voor JÖRD. Wij zijn dé specialist in catering in regio Antwerpen en maken van ieder feest een geslaagde gelegenheid. Smaakvolle menu’s, uitgebreide buffetten en heerlijke walking dinners van eerlijke en verse ingrediënten zijn ons ding. Lees verder en ontdek meer over onze service als traiteur in Antwerpen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek het ruime aanbod van onze traiteur in Antwerpen

Als traiteur uit Antwerpen voorzien wij u graag van bijvoorbeeld een uitgebreid buffet, een gezellige BBQ of een fijn diner. Het maakt tevens niet uit of u ons inschakelt voor bijvoorbeeld een huwelijksfeest of verjaardag; er is zeker voor ieder wat wils! Hoe wij u als traiteur in Antwerpen de lekkerste gerechten van de beste, meest verse en eerlijke ingrediënten kunnen garanderen? Dat hangt samen met het feit dat wij uitsluitend werken met vakkundige partners. De producten die wij gebruiken, worden altijd zo dicht mogelijk bij huis geteeld. Op die manier hebben wij een goed zicht op het productieproces van deze producten.

Doe een beroep op onze volledige service

Wij zijn niet voor niets een professionele en deskundige traiteur, werkzaam in de omgeving van Antwerpen. Dat betekent dat wij niet alleen de lekkerste gerechten voor u bereiden, maar dat we echt aan alles denken. Zo zoeken wij de lekkerste drankjes uit én regelen wij de tafelbekleding en het tafelservies. Wij zorgen indien gewenst ook voor bloemstukken. Bel direct naar +32 (0)3/888.41.18 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie over ons aanbod.