Traiteur BBQ Antwerpen

Traiteur voor uw BBQ in Antwerpen

Bent u op zoek naar een traiteur voor een overheerlijke BBQ in Antwerpen? Kies dan voor de service van JÖRD en geniet van een culinair hoogstandje. Als cateraar beschikken we over het nodige professionele materiaal om uw feest naar een hoger niveau te tillen. Ontdek snel de diverse mogelijkheden van onze traiteur uit Antwerpen en geniet van een geslaagde barbecue.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Professionele traiteur voor een goed georganiseerde BBQ in Antwerpen

Moet u ook likkebaarden bij de gedachte aan een lekker stuk zalm of steak op de BBQ? Dan is het een goed idee om voor uw volgende gelegenheid of bedrijfsfeest ons als traiteur uit Antwerpen in te schakelen voor een originele BBQ. We serveren voor u en uw gasten alle klassiekers, maar ook originele pareltjes en zorgen voor een heerlijke barbecue. Daarnaast zorgen we voor aangepaste dranken. Zo geniet u van een gezellige barbecue en een onvergetelijke totaalervaring!

Geniet van verse groenten en originele gerechten tijdens een barbecue

Wanneer u kiest voor outdoor cooking met BBQ in Antwerpen, uitgevoerd door een professionele traiteur, rekent u op mooi verzorgde gerechten en verse groenten. We proberen er bovendien voor te zorgen dat de gebruikte groenten zo lokaal mogelijk geteeld worden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wenst u een prijsofferte voor uw BBQ? We helpen u graag telefonisch verder via +32 (0)3/888.41.18, of u kunt ook het contactformulier invullen.