Wedding

Jouw trouwfeest, midden in de natuur

Je liefdespartner heb je al gevonden. Nu de feestlocatie nog! Wij zorgen voor de ideale match tussen jouw dream wedding, onze unieke locatie en de heerlijke gerechten van JÖRD Catering.

Onze verschillende zalen spelen allemaal een grote rol tijdens jouw speciale dag: van de ceremonie tot het dansfeest.

Ceremonie in het Hoofdfront

Het belangrijkste moment van jullie grote dag is ongetwijfeld de ceremonie.Terwijl jullie elkaar trouw beloven, zijn de ogen van vrienden, familie en collega’s op jullie gericht. Dit unieke moment vraagt dan ook om een buitengewone locatie.

Daarom stellen wij voor om de huwelijksceremonie door te laten gaan in het Hoofdfront. Met zijn halfronde vorm is de locatie geschikt voor speciale formules, creatieve scenario’s en verrassende ideeën.

Krijgen wij jouw jawoord voor deze unieke locatie?

Receptie in de Officierenkamers

Onze twee Officierenkamers bevinden zich in het hart van het Hoofdfront en zijn perfect voor jouw huwelijksreceptie. Ontvang felicitaties van vrienden, familie, collega’s en kennissen tijdens een hapje en een drankje en geniet van de eerste momenten als een getrouwd koppel.

Beleef de rust en de afzondering van het historische fort alvorens het eetfestijn en het feestgedruis begint.

Dansfeest en diner in de Capponièra

Na de meer officiële momenten is het tijd om de liefde door de maag te laten gaan tijdens een heerlijk diner verzorgd door JÖRD catering. Een walking dinner, een buffettafel of gezellig tafelen in de Capponièra: jullie kiezen de formule die bij jullie speciale dag past.

Daarna is het tijd voor een feestje! Na de magische openingsdans, gooit iedereen zijn dansbenen los. Feesten tot in de vroege uurtjes om het pasgetrouwde koppel te vieren. Wat een fantastische afsluiter van jullie mooiste dag!

Maak snel een afspraak om kennis te maken met onze buitengewone locatie en de overheerlijke catering.

Recensies

 • Lydia G.
  Een leuke plek voor alle soorten feesten.Heel vriendelijk personeel.
  Lydia G.
 • Jessyca J.
  Prachtige locatie voor ons huwelijk! Super vlot en vriendelijk contact en dat heeft geresulteerd in een topfeest!
  Jessyca J.
 • Annelies Dillen
  Wij zijn getrouwd in Outfort. Het is een prachtige locatie om te trouwen. Outfort heeft naast een prachtige zaal, ook een mooi terras. Het eten was heel lekker en de bediening was vlot en vriendelijk. Naar de aanloop van ons feest toe werden we heel goed begeleid. Outfort is echt een aanrader!
  Annelies Dillen

Partners

parallax background

Kom langs en laat je overdonderen
door onze buitengewone locatie.


KOM OP LOCATIE BEZOEK

Laat je graag de liefde door de maag gaan? Maak een afspraak en maak kennis met je toekomstige huwelijksgerechten.